m_link Home   m_link Profil   m_link Activitati   m_link Inregistrare   m_link Cautare   m_link Forum   m_link Contact Login  
AFSAPT
 
link actiuni in derulare
link actiuni remarcabile
link colaborari
Activitati > Actiuni in derulare
Acţiunea '2 la sută' in sprijinul Alumni UPT

Activitatea Asociaţiei noastre in anul 2007 a continuat pe un trend ascendent mulţumită unora din membrii Consiliului director. in continuare am constatat că rămane extrem de dificil să convingi pe cineva să depună pe bază de voluntariat o muncă in beneficiul comunităţii. Fondurile atrase, o bună parte prin opţiunea dumneavoastră de a orienta cota de 2 la sută spre Asociaţia noastră, au putut fi utilizate cu precădere pentru a sprijini colegi care erau in situaţii extrem de dificile sau pentru studenţi foarte buni care nu dispuneau de resurse financiare proprii pentru completarea unor burse de studiu in străinătate, numărul burselor Alumni UPT acordate studenţilor foarte buni fiind (pentru anul universitar 2007-2008) de 6.

A fost alocată şi suma necesară pentru transpunerea in viaţă a hotărarii Consiliului director de a acorda celui mai bun tanăr cercetător un premiu de recunoaştere a activităţii desfăşurate in anul anterior.

Este in continuare evident că, pentru a-şi putea atinge cu adevărat scopul şi a-şi derula activitatea in folosul comunităţii Politehniştilor timişoreni, Asociaţia are nevoie totuşi atat de fonduri semnificative, cat şi (mai ales) de oameni care să contribuie la transpunerea in realitate a obiectivelor pe care ni le fixăm. Din aceste motive apelăm la dvs. şi pe aceasta cale să sprijiniţi activitatea Asociaţiei participand la acţiunea '2 la sută' in sprijinul Alumini UPT. Mesajul nostru complet il puteţi găsi, impreună cu Cererea 230 precompletată, la link-urile de mai jos. 
space