m_link Home   m_link Profil   m_link Activitati   m_link Inregistrare   m_link Cautare   m_link Forum   m_link Contact Login  
AFSAPT
 
link scop pe scurt
link cuvant presedinte
link cuvant rector
link noutati
Home > Cuvant presedinte
Universitatea Politehnica din Timişoara se găseşte in mijlocul unor transformări majore ale mediului educaţional, economic, politic şi social.

Asociaţia Foştilor Studenţi şi Angajaţi ai Politehnicii din Timişoara işi propune să devină un element de cataliză a transformărilor pe care şi Politehnica timişoreană trebuie să le realizeze pentru a menţine şi creşte competitivitatea sa in plan naţional şi internaţional. in această etapă un rol important in acest sens il poate avea şi ajutorul din partea celor care s-au format aici şi doresc păstrarea poziţiei de frunte a Politehnicii timişorene.

Ajutorul pe care cei ce vor adera la Asociaţie il vor da UPT poate contribui esenţial in imbunătăţirea poziţiei acesteia in mediul universitar. Pentru aceasta Consiliul director al Asociaţiei se angajează să activeze pentru inchegarea comunităţii Politehniştilor timişoreni şi pentru promovarea spiritului statutului şi a corectitudinii gestiunii mijloacelor de care va dispune.

Preşedintele AFSAPT,
Gheorghe VUC


 
space