m_link Home   m_link Profil   m_link Activitati   m_link Inregistrare   m_link Cautare   m_link Forum   m_link Contact Login  
AFSAPT
 
link scop pe scurt
link cuvant presedinte
link cuvant rector
link noutati
Home > Cuvant rector
Cu deosebita satisfactie, va aducem la cunostinta ca proiectul nostru mai vechi de infiintare a unei organizatii ,,alumni" şi-a atins finalitatea demersurilor legale de constituire. Hotararea Judecatoreasca in urma careia ,,Asociatia Foştilor Studenti şi Angajati ai Politehnicii din Timişoara" (AFSAPT) işi poate incepe functionarea ca organizatie ,,independenta, neguvernamentala, cu caracter apolitic, fara scop lucrativ, nonprofit" a fost emisa in data de 30.03.2005, Statutul asociatiei si actul de constituire ,,in extenso" pot fi consultate pe web, pe site-ul UPT (www.utt.ro) sau pe site-ul propriu.

Evident, pentru a-şi putea atinge cu adevarat scopul si derula obiectul de activitate, Asociatia are nevoie si de fonduri semnificative. Precizam ca membrii fondatori, in numar de 28, au contribuit cu cate 1 milion lei la constituirea patrimoniului fmanciar initial al asociatiei.

Cu speranta ca, dincolo de rugamintile noastre, amintirile si sentimentele de recunostinta pe care le aveti fata de Universitatea ,,Politehnica" din Timisoara sunt si vor fi suficient de puternice pentru a va convinge sa raspundeti pozitiv apelului nostru, va asiguram de intreaga noastra consideratie.
Cu deosebita stima,

Prof.dr.ing. Nicolae ROBU
RECTOR AL UPT - FOST STUDENT AL POLITEHNICII DIN TIMISOARA IN PERIOADA 1975-1980

 
space