Tech Talks

Upcoming Event

Tech Talks, cea mai importantă conferință de tehnologie din zona de vest a României, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara, a reunit vineri, 19 mai 2023, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, profesioniști și entuziaști ai tehnologiei din întreaga lume, reprezentanți ai mediului universitar, ai mediului economic, ai administrației, antreprenori care, alături de speakeri de top din țară și din străinătate, au dezbătut cele mai noi teme și tendințe în domeniu. Detalii puteți afla aici .

Prin ochii unor speakeri de talie mondială, printre care și Jimmy Wales, unul dintre fondatorii Wikipedia, timișorenii au putut arunca o privire spre lumea de mâine, o lume care poate îi sperie pe unii, dar astfel de conferințe, în care noutățile sunt comunicate de persoane de încredere au darul de a face mai ușoară integrarea tehnologiei în viața de zi cu zi.

Evenimentul, organizat de Universitatea Politehnica Timișoara, este parte a componentei de edutainment al Flight Festival, moderator fiind cunoscutul realizator TV Cătălin Ștefănescu.

Tema zilei la „Tech Talks by UPT 2023” a fost Inteligența Artificială (IA), una dintre cele mai discutate și fascinante tehnologii din zilele noastre, care a transformat rapid modul în care interacționăm cu lumea noastră și a devenit un aspect important al vieții. În cadrul conferinței, personalități remarcabile din viața publică și speakeri de marcă au explorat impactul IA și al noilor tehnologii asupra vieții noastre cotidiene.